
Weer een lekker hapje met tortilla’s: wraps met kalkoenfilet, cranberries en pistache. Een zeer smakelijke lekkernij voor een verjaardag of een gezellig avondje. Gevulde wraps zijn altijd een groot succes. En wat ook heel fijn is, je kunt ze ruim van te voren maken en ze zijn snel klaar.
Andere lekkere gevulde wraps zijn bijvoorbeeld:
- wraps met carpaccio
- wraps met zalm en kruidenkaas
- wraps met kipfilet en pesto
- wraps met kipfilet, heksenkaas en komkommer
Ingrediënten Wraps met kalkoenfilet, cranberries en pistache
- 2 grote tortilla’s
- 150 gram kalkoenfilet
- ca. 100 gram roomkaas met knoflook en kruiden (bijvoorbeeld Garlan)
- 25 gram gedroogde cranberries
- 25 gram pistachenootjes
- rucola
Werkwijze
- Hak de pistachenootjes grof en snijd de cranberries wat kleiner.
- Smeer dan de tortilla’s in met de roomkaas.
- Beleg elke tortilla met ca. 4 plakjes kalkoenfilet.
- Bestrooi de tortilla’s met de cranberries en de pistachenootjes en vervolgens met de rucola.
- Rol de wraps nu strak op, snij daarna de zijkantjes eraf, daar zit haast geen vulling in, en verpak ze in aluminiumfolie.
- Leg ze dan in de koelkast om wat op te stijven en vlak voor het serveren snij je ze in stukjes van ongeveer 2½ cm breed.
Tips
- Je kunt deze wraps al ruim van te voren klaar maken. Snij ze minimaal na een uur in de koelkast in stukjes, verpak ze weer in de alufolie en als je ze wilt serveren, staan ze zo op tafel.
- Steek er eventueel een leuk prikkertje in om ze vast te zetten.

Lijkt me erg lekker!